جریـــــــان حرکت مستقل دانشجویی برای انعکاس صحبت ها، گلایه ها و درد و دل های دانشجویان دانشگاه مازندران در یک محیط صمیمانه به دور از هر گونه جهت گیری بود.
و جریان آنلاین تنها خاطره با هم بودنمان و نگاشت آنچه نگاشتیم.
اکنون با ناراحتی تمام باید بگویم، جریان آنلاین، دیگر بروز نمی شود و آفلاین شد!

   

مطالب تصادفی
 
محبوب ترین ها

Home arrow آرشیو موضوعی arrow مطالب جرياني arrow ساير موضوعات

ساير موضوعات
22 بهمن 30 ساله... چاپ
نویسنده مهدي شهيري   
1386/11/22 ساعت 22:11:19
22-بهمن-1357
سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي مبارك باد
 
آمده موسـم فتـح و ايمــان شعلـه زد بر افـق نـور قـرآن
در دل بهمـــــن ســرد تاريـخ لاله سرزد زخون شهيــــدان
لاله ها قامت سرخ عشقند سرنوشت تو با خون نوشتند
پيكر پاكت اي جان به كف را از ازل با شهـادت سرشتنــد
بهمـــن خونيـــن جاويــــدان تا ابــــد زنــــــده بادا قــــرآن


بعد از انقلاب زمانی که قرار شد کار به دست مردم بیافتد و انقلابیون کار را شروع کردند، همه ی مدیران جوان بودند و بی تجربه و در این حالت اشتباه در تصمیم گیری امری طبیعی بود که در این مجال کوتاه قصد دارم به یک مورد اشاره کنم.
شرایط آن زمان کشور را با هم مرور کنیم؛ پس از مبارزات و سختی های زیاد بالاخره انقلاب پیروز می شود. هنوز مدت کوتاهی نگذشته است که جنگ اتفاق می افتد و وقایع بعد از آن ...
قرار بود با بیرون کردن شاه حکومت علی برقرار کنند ، قرار بود عدالت اجتماعی به وجود آید و... واقعاً هم مسئولین در پی این امور بودند اما یک اشتباه:
برای ساختن یک جامعه ی جدید، برای ترقی یک کشور ویران شده، چقدر زمان لازم است؟ چه کسی باید کشور را بسازد؟ خوش بینانه ترین زمانبندی چند دهه را نشان می دهد؟!!
امروز پس از گذشت سه دهه و دیدن واقعیت ها من و شما راحت تر می توانیم به این سوالات پاسخ دهیم . اشتباهی که در آن زمان رخ داد این بود که به مردم گفته شد: بزودی مشکلات حل خواهد شد!؛ به لطف خدا می خواهیم ظرف مدت کوتاهی کشور را بسازیم!!؛ یا حد اکثر به مردم می گفتند اگر شما مشکلات فعلی را تحمل کنید فرزندانتان آسوده زندگی خواهند کرد.
به جای این که به مردم بگوییم پیروزی یک انقلاب راحت ترین بخش از آن است و ادامه کار نیازمند همدلی و همراهی بیشتر است؛ همه با هم با کار شبانه روزی باید برای پیشرفت کشور تلاش کنیم. همان چیزهایی که در زمان جنگ تحمیلی گفته شد و مردم هم از همه چیز خود برای انقلاب و ایران مایه گذاشتند چون متوجه شده بودند که بدونه همراهی و از خود گذشتگی آنها راه به جایی نخواهند برد.نتیجه اش را هم که دیدیم .
اما بعد از جنگ این تفکر پیدا شد که دیگر کار تمام است و نوبت آسایش و راحتی فرا رسیده یعنی این تفکر را از روی اشتباه در جامعه وارد کردند و به همین دلیل است که امروز مردم تحمل هیچ چیز را ندارند، به همین دلیل امروز مردم ناراضی هستند البته به این موارد باید پول های باد آورده که نسیب بعضی ها شد و عدم وجود یک چارچوب علمی برای اداره ی کشور را نیز اضافه کرد که به نارضایتی ها دامن زد.
حال چه باید کرد؟ عقب گرد که ممکن نیست . باید تلاش کنیم تا مردم را در فعالیت ها شریک کنیم . همان طور که در گذشته مردم وظیفه ی خود می دیدند که به نحوی به اوضاع مملکت در حال جنگ کمک کنند ، امروز نیز باید برای مردم این تصور وجود داشته باشد که مثلا برای تحقق چشم انداز 20 ساله تلاش کنند یعنی اگر یک روزی پیروزی در جنگ آرزو و هدف ملی بود امروز باید پیشرفت کشور در عرصه های مختلف آرزو و هدف ملی تلقی شود!
راه دراز است، دراز . . . . .

تِرا ؟! چاپ
نویسنده _   
1386/09/17 ساعت 18:22:09
از در وارد شد، دیدم صورتش زرد و چشمانش خماره گفتم...
-چته؟
-ترا انداختم بالا
-ترا دیگه چیه؟
-ترامادول؛ گفتم مگه جاییت درد میکنه؟ آخه ترامادول رو واسه درد تجویز میکنن...
-نه! انداختم بالا تا امشب به چیزی فکر نکنم و بی خیالی طی کنم...

و اما ترامادول چیست؟
ترامادول یک ماده به شکل قرص وآمپول است که پزشکان برای کاهش درد بیمار،کاهش درد استخوان معتادینی که قصد ترک اعتیاد دارند و... تجویز می کنند. این ماده پس از مصرف تأثیر مستقیم روی سیستم اعصاب مرکزی (مغزونخاع) می گذارد و در ایران به صورت کپسول های50 و100میلی گرم و آمپول های 1و2 میلی گرم تولید می شود. ترامادول پس از مصرف خوراکی به سرعت جذب می شود و اثر ضد درد آن در حالت خوراکی پس از 2تا3 ساعت به حداکثر می رسد و تا 6 ساعت ادامه پیدا می کند در صورت مصرف چند عدد از این قرص، خارش در سر و صورت، زردی چهره، چشمان خمار، بی تفاوتی به اطراف و... در شخص مصرف کننده نمایان می شود.
مصرف همزمان این ماده با مشروبات الکلی، مواد مخدر و همچنین داروهای آرام بخش نظیر اگزازپام، دیازپام، لورازپام و... بسیار خطرناک است، چرا که سبب کاهش شدید اعمال وکنش های مغز و تنفس طبیعی می گردد.
ترامادول می تواند سبب وابستگی واعتیاد شود. همانند سایر موارد ترامادول نیز سبب بروز اشتیاق وتمایل روانی و ایجاد حالت تحمل، یعنی نوعی اجبار بر افزایش میزان ماده جهت رسیدن به حالت نشئگی می شود. اگر فرد مصرف کننده این ماده به یکباره مصرف آن را قطع کند، در وی علائم جسمی و روانی محرومیت ازماده (که نشان دهنده اعتیاد فرد به ترامادول می باشد) بروز می کند.
سایر علائم مصرف این ماده:
اضطراب، عرق کردن، بی خوابی، درد اندام، حالت تهوع، لرزش، و در مواردی بروز توهم. و در بعضی مواقع، حمله های اضطرابی، اضطراب شدید و بی حس شدن اندام ها.
متأسفانه در یکی دو سال اخیر قشر جوان، به خصوص دانشجویان گرایش شدیدی به مصرف این ماده پیدا کرده اند. اگر چه برای تهیه ی این ماده نیاز به نسخه ی پزشک می باشد، ولی متأسفانه برخی از داروخانه ها به صورت غیر مجاز اقدام به فروش آن می کنند.

حاشیه های دستور دفتر ریاست جمهوری به استادان دانشگاه چاپ
نویسنده _   
1386/09/17 ساعت 18:19:09
Image
چندی پیش دو نامه اداری اتاق به اتاق برای کلیه استادان دانشگاه مازندران ارسال شد که شگفتی وحیرت آنها را به همراه داشت. در نامه نخست (به شماره 20248/20) مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خطاب به استاندار مازندران از وی می خواهد تا "در خصوص ابلاغ دستور صریح ریاست محبوب جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ممنوعیت هر گونه همکاری (اعم از مصاحبه، ارسال خبر، سفارش آگهی) با شبکه های ماهواره ای غیرمجاز فارس زبان، با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع در موقعیت کنونی به کلیه ادارات کل، نهادها، سازمان ها و موسسات استان دستور فرمایند از مصاحبه با این گونه از شبکه های ماهواره ای غیر مجاز که وجاهت قانونی ندارند جدا خودداری نمایند."
ودرنامه پیوستی دوم( به شماره112/5972) رئیس اداره روابط عمومی استانداری این نامه را به تمامی سازمان ها و ادارات دولتی از جمله دانشگاه ابلاغ می کرد.
1- حیرت آور است که دفتر ریاست جمهوری چنین دستوری را صادر کرده، دستوری داده اند که در حیطه وظایف قانونی قوه مقننه است و سنخیتی با وظایف محوله و اختیارات قوه مجریه ندارد و دیگر اینکه دستور را دفتر ریاست جمهوری صادر کرده که اصولا اختیارات وحیطه کاری اش هماهنگی وزارت خانه ها با رئیس جمهور و تنظیم مراودات رسمی وبین المللی رئیس جمهور است تا صدور دستورات صریح امنیتی. جالب آنکه این دستور توسط این دفتر صادر شده و نه وزارت کشور یا وزارت اطلاعات و یا حتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی که شاید صدور چنین دستوری با اختیارات قانونی آنها اندک شباهتی داشته باشد.
بدیهی است که صدور چنین دستوری نیاز به تدوین از طرف قوه قضاییه و تصویب در مجلس شورای اسلامی دارد، نه بدین شکل!
صدور چنین دستوری به صورت مستقیم و راسا از طرف دفتر رئیس جمهور علاوه بر آنکه تخلف از قانون و دورزدن قوه قضاییه و مقننه است، نشان از بی اعتمادی رئیس جمهور به وزرای انتخابی خود دارد که حاضر نشده چنین دستوری را ازطریق وزارتخانه هایی که حیطه کاری آنها حداقل اشتراکاتی با این دستور دارد، صادر کند.
2- درمتن نامه این عبارت به چشم می خورد: "با توجه به اهمیت وحساسیت موضوع در موقعیت کنونی"
در این نامه شرایط کشور، ویژه و غیر عادی ترسیم شده است و گویا خطری ایران را تهدید می کند. منظور از این عبارت چیست؟ مگر موقعیت کنونی چگونه است که یک مصاحبه می تواند تهدیدی برای کشور محسوب شود؟
3- این روزها به تناوب صحبت از محدودیت های جدید وضع شده در دانشگاه هاست. از حبس و تعلیق دانشجویان گرفته تا حذف و کنترل سفرهای خارجی استادان دانشگاه و... باز هم جالب توجه است که اصولا بایستی تنها روسای اداری و سازمانی مخاطبان چنین بخش نامه هایی باشند، نه استادان دانشگاه، استادانی که لازمه فعالیت علمی و آکادمیک آنها داشتن ارتباطات و تعاملات وسیع بین المللی با شبکه های رسانه ای داخل وخارج از کشور است.
مطالب مرتبط...
 
امروز ‌شنبه 12 آبان 1403


صفحه اصلی
آرشیو موضوعی
آرشیو تاریخی
دانلود نشریه جریان
گالری تصاویر
جستجوی پیشرفته
تماس با ما
گالری

زندگی خوابگاهی پسران دانشجو 5


memar 0


اردوی راهیان نور دانشگاه مازندران (اسفند 1385) 16